lauantaina, syyskuuta 08, 2007

Ikuisuusprojekteista...

Onhan noita sitten pari muutakin ikuisuusprojektia vielä vaiheessa. Niiden tekeminen ei vaan kerta kaikkiaan nappaa.. Sitä oikein itsekin ihmettelee välillä, että miten sitä onkin aloittanut moiset projektit. Ehkä vielä jonain päivänä. Kesken on vielä aikaisemmin esitelty vihreä fifi-huivi, lila-vaaleanpunainen kukkahuivi, korallin värinen kesäkassi (piru vie, jo toinen kesä meni ohi :)) ja uutena listalla vihreä kukkakuvioinen poncho tai huivi (sitä ei vielä päätetty). Jep, jotainhan näille tarttis tehdä.. Mieluiten varmaan valmiiksi. Ajattelin juuri tänään, että puran ainakin tuon fifin ja pistän vihreät langat kiertoon. Vähän onkin tässä jo mielessä, että mikä siitä seuraavana tulee.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Upean näköinen tuo sinun haarukkapitsihuivi! Minunkin on tehnyt mieli opetella tuo tekniikka, mutten vaan ole saanut aikaiseksi- haarukka minulla jo olisi hankittuna.

Haastan sinut tähän
Tehtävänanto: kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."