maanantaina, toukokuuta 08, 2006

Kuvia




















Tässä muutama valmis tuotos. Kissakassi vihdoin valmiina ja pari korua. Korukuvat on hieman kehnoja, mutta näissä värit tuli melkein aidonnäköisinä. Korut tehty puisista pyöreistä "kiekoista". Ne on takaosasta tasaisia ja pääliosa on kupera. Metalliset kiinnikkeet ja nahkanauhaa.. Maalattu Decorlack-värillä. Sävyt omia sekoituksia.

Vihreä kudottu juttu on jonain päivänä toppi. Ihan hyvällä mallilla...

sunnuntaina, toukokuuta 07, 2006

Kesää odotellessa

No niin, vihdoinkin kesäkissakassi on valmis. Siitä tuli jopa melkein sellainen, kun olin suunnitellutkin :) Harvinaista.. Kuvakin tulee tänne jollakin aikataululla.

Virkatu oranssinen kassi on edennyt muutaman kerroksen sitten pääsiäisen. Kiirettä pukkaa, kun näyttää kesäkin lähestyvän.

Tällä hetkellä työn alla on vihreä virkattu toppi. Arvioin aikaisemmin väärin virkatun kassin langanmenekkiä, joten tuli hankittua muutama ylimääräinen kerä vihreää Tenneeseetä. Nooh, kokeillaan nyt, että tuleeko topista mitään. Sitä on nyt valmiina sellaiset 25 cm.. Tämä olis nyt sitten kai ensimmäinen oikea vaate...

Muuten sain tehtyä kevätsiivouksen vaatekaapissa. Sieltä koukkasin osan vaatteista modifoitavaksi. Risat farkut taipuivat farkkuhameeksi muutama päivä sitten. Ihan uusia aluevaltauksia. Kävin lauantaina pitkästä aikaa kangaskaupassa ja siellä alkoi ihan sormet syyhytä. Täytyy varmaan pistäytyä siellä uudemman kerran palkkapäivänä :)

Lauantain ostosreissulla kävin kolmessa askarteluliikkeessä. Sain tuossa viikolla pari koruideaa ja piti käydä ostamassa vähän lisää tarvikkeita. Mukaan tarttui taas parit puiset kassinkahvat... Paljon oli muitakin kivoja juttuja, joita olisi tehnyt mieli ostaa, mutta jäänee nekin ensi kertaan. Pitää kirjoittaa varmaan ostoslista kaikista kivoista jutuista, mitä vois ostaa.. Listasta taitaa vaan tulla aika piiiiiiiiitkä :)